over ons 

het nieuwe binnen = buiten

het nieuwe binnen = buiten

Wij zijn een praktijkbureau dat zich toespitst op ‘organiseren’! Wij helpen overheden en bedrijven haar betekenisvolle ambities, doelen en complexe opgaven te realiseren in een netwerksamenleving. Dit doen wij door het ontwikkelen van sociale innovatie, samenwerkingskracht te versterken met een daarbij passende nieuwe besturingsstijl. Onze aanpak is vernieuwend, visueel, verfrissend en maakt gebruik van design thinking technieken en co-creatie. Bij ons draait het om ‘organiseren vanuit de bedoeling!’.

het Programmahuis heeft met twee partners en een professioneel team van experts zeer ruime ervaring in het vakgebied van sociale innovatie en besturen. Daarnaast werkt het Programmahuis veelvuldig samen met innovators, trendwatchers, onderzoeksbureaus, wetenschappers, designers en andere creatieven, visualisers en coaches.Gertjan Ter Heurne

Gertjan ter Heurne honingraat

Gertjan is expert op het vakgebied van management control. Hij adviseert organisaties die sociaal innoveren in de wijze van organiseren en samenwerken en tegelijk de basis op orde willen hebben. Zijn aanpak kenmerkt zich door de verbinding tussen het grote geheel en het relevante detail waarbij de gedragsagenda de schakel vormt in stimulerende en beperkende zin.

Gertjan is opgeleid als econoom en register accountant aan de universiteit Nyenrode en heeft gewerkt voor EY en Deloitte. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring in het openbaar bestuur en bedrijfsleven.

Bekijk Gertjan's profiel op Linkedin

“succesvolle organisaties zijn én innovatief én in control


Berry de Vos honingraat

Berry adviseert en begeleidt organisaties in verandering op het gebied van innovatief organiseren, besturen en samenwerken. Zijn aanpak gaat altijd uit van de bredere context in relatie tot de opgave waarbij hij nadrukkelijk aandacht heeft voor rationele en psychologische factoren binnen veranderingen.

Berry heeft na de studie bedrijfskunde zijn Master in changemanagement behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring in het openbaar bestuur en bedrijfsleven.

Bekijk Berry's profiel op Linkedin

“denk en werk altijd vanuit de bedoeling”

Berry de Vos

kernwaarden van het programmahuis honingraat

challenge

Doen wat je deed is niet voldoende. Zoek verbetering en verval niet in routines. Stretch jezelf!

visualiseer

Combineer analytisch denken met een creatieve aanpak. Schrijf op en communiceer vooral ook visueel. Probeer en itereer.

groei

Blijven leren. Blijven lezen. Verdiepen in het vakgebied. Samen reflecteren.

eerlijk

Eerlijk en oprecht zijn is de facto. Wees open en transparant. Communiceer verwachtingen.

FUN

Werken is ook fun! Plezier geeft een gezonde impuls om resultaten te bereiken. Beetje jonge honden mentaliteit.

het Programmahuis heeft ons uitstekend begeleid naar een flexibele en samenwerkingsgerichte organisatie. Hun integrale aanpak was van onderscheidende waarde.”Ronald Verkooijen, Programmamanager Provincie Gelderland

wij steunen KIKA honingraat

het programmahuis voelt zich sterk verbonden met en steunt de doelstelling van de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa): 95% genezing voor kinderen met kanker in 2025. Door onze persoonlijke inzet voor en donatie aan deze stichting geven wij blijk van onze verbondenheid. In 2017 heeft het Programmahuis deelgenomen aan de KiKa Marathon in Tokyo en in 2018 die van New York. In 2020 staat de KiKa Marathon van Chicago op de agenda!

Meer informatie over de stichting: www.kika.nl of loop je met ons mee: www.runforkika.nl

KIKA

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Of wilt u een informeel gesprek over uw uitdagingen? Neem dan contact met ons op!

contact