Hoe mensen bewegen naar resultaat

Met trots presenteren wij onze website.

het Programmahuis is vorig jaar formeel opgericht door Gertjan ter Heurne en Berry de Vos en richt zich op bedrijven en overheden die zich willen voorbereiden op de wereld van morgen door het ontwikkelen van sociale innovatie, versterken van hun samenwerkingskracht met een daarop ingerichte effectieve besturing.

Het organisatielandschap is sterk aan het veranderen. Traditionele organisaties zijn steeds minder goed in staat om antwoorden te geven op complexe strategische en maatschappelijke opgaves. het Programmahuis is specialist in het begeleiden en adviseren van organisaties naar extended enterprices die samenwerken als hun kerncompetentie hebben gemaakt en kennis, netwerken, innovatie en ondernemerschap centraal stellen.

het Programmahuis excelleert in vier integrale bouwstenen: dynamisch strategiseren, flexibel organiseren, waardecreƫrend samenwerken en effectief besturen. Het zijn deze vier bouwstenen die invulling geven aan organisaties die willen vernieuwen en innoveren en tegelijkertijd betrouwbaar en in-control willen zijn. Niet als tegengestelde polen, maar als verbindende elementen. Beiden zijn nodig voor het realiseren van strategische en maatschappelijke opgaven in een netwerksamenleving.